Browsing Category

Tips Jaga Badan


VIEW POST

View more
premium beautiful Ramping Macam Ziana Zain Slimming Cara Ziana Zain Tips Jaga Badan Ziana Zain

RAHSIA KEKAL LANGSING ZIANA ZAIN

on
December 26, 2016

“Mula dari Muda”Selain menjaga pemakanan, Kak ZZ mula pakai girdle (tidak dinyatakan jenama) pd usia 14tahun dan terus mengamalkan Body Suit sampai sekarang..Kata beliau, walaupun tak serupa dulu tapi alhamdullilah masih ok dan terjaga bentuk badan. Fahami konsep SLIMMING SUIT baru kita faham kenapa org dulu2 mengamalkan pemakaian corset.. Memang…


VIEW POST

View more
Cara Kurus dengan Mudah premium beautiful Set Kurus Murah testimoni premium beautiful Tips Jaga Badan Tips Kurus

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL : Tips Kurus Cepat Sihat dan Selamat

on
November 29, 2016

Credit to Ain Afiqah for the real testimoni #PremiumBeautiful????????????????Corset Premium Beautiful ni mmg the best corset ever yang pernah Ain jumpa taw. Mana taknya, baru beberapa bulan guna Premium Beautiful Ain dah lost 10kg. Dan yang paling penting spare tyre xde dah. Kalau dulu, ya ampun…..


VIEW POST

View more
kurus lepas bersalin premium beautiful set berpantang Set Berpantang Ibu Menyusu set berpantang murah set berpantang premium beautiful Set Berpantang Terbaik Set Bersalin Murah Tips Jaga Badan

SET BERPANTANG MURAH PREMIUM BEAUTIFUL

on
November 23, 2016

SET BERPANTANG MURAH PREMIUM BEAUTIFULSET BERPANTANG MURAH PREMIUM BEAUTIFULSET BERPANTANG MURAH PREMIUM BEAUTIFULPerempuan selalu ada masalah berat badan selepas bersalin..Kalau ada yang maintain tu untung sangat la..Macam beautiful lady ni..she is a mother of 2. Anak yang kedua bersalin secara pembedahan. Sebelum ni pernah berpantang dengan korset lain tapi…


VIEW POST

View more
Bengkung Bersalin Bengkung Kurus bengkung moden Bengkung Murah Girdle for Women Girdle Premium Beautiful premium beautiful Tips Jaga Badan

PREMIUM BEAUTIFUL LONG GIRDLE

on
November 22, 2016

PREMIUM BEAUTIFUL LONG GIRDLE MURAHKEBAIKAN LONG GIRDLE PREMIUM BEAUTIFULselain dari fabrik dia yg lembut dan best untuk dipakai, Long Girdle Premium Beautiful memberikan pelbagai fungsi terutama dibahagian rahim, punggung dan pinggul…kalau pakai long girdle ni ketika period bestttt sangat rasa kemas pakai pad tak bergerak or tak rasa rimas…


VIEW POST

View more
premium beautiful Set Kurus Murah Tips Berpuasa Tips Jaga Badan Tips Kurus

❤️ TIPS BERPUASA bersama Premium Beautiful

on
June 7, 2016

Hi semua..nak share tips pd semua pengguna PB, uolls da ada PB tu jangan la tak pakai bulan puasa ni.. rugi sangat2 tau kalau tak pakai wehhh… uolls da spend duit beli PB mesti pakai tau…Mcm Ana ni da preggy pun rasa tak sempurna perut ni kalau tak pakai…


VIEW POST

View more
Cara Kurus dengan Mudah premium beautiful Set Kurus Murah testimoni premium beautiful Tips Jaga Badan Tips Kurus

Testimoni Premium Beautiful 2016 : Badan Kemas Dipeluk

on
February 19, 2016

ni Suhada one of rakan niaga Ana, dia pakai Premium Beautiful lepas lahirkan anak pertama.. uolls mmg masa first pakai ni Ana pun join fitting session tau.. da mmg nampak perubahan sblm kwin dgn lepas bsalin.. tp bertuah beliau sbb cepat2 tanpa ragu dia grab PB set kami..ni kata2…

Farhana Ramli

Business Coach | Trusted Premium Beautiful Expert

Call / Whatsapp us @ +60102683889

MALAYSIA . INDONESIA . SINGAPORE . BRUNEI

Media Sosial Kami
Dapatkan Berita Terkini Farhana Ramli
Post Terkini
Archives
Kategori