Browsing Category

testimoni premium beautiful


VIEW POST

View more
Cara Kurus dengan Mudah premium beautiful Set Kurus Murah testimoni premium beautiful Tips Jaga Badan Tips Kurus

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL : Tips Kurus Cepat Sihat dan Selamat

on
November 29, 2016

Credit to Ain Afiqah for the real testimoni #PremiumBeautiful????????????????Corset Premium Beautiful ni mmg the best corset ever yang pernah Ain jumpa taw. Mana taknya, baru beberapa bulan guna Premium Beautiful Ain dah lost 10kg. Dan yang paling penting spare tyre xde dah. Kalau dulu, ya ampun…..


VIEW POST

View more
Cara Merawat Gastrik Gastrik premium beautiful set berpantang testimoni premium beautiful Ubat Gastrik

TESTIMONI Premium Beautiful 2016

on
September 27, 2016

Nov 2013 – 28thn preggy 8bln selepas 1tahun berkahwin,  reason pakai PB sbb period tak teratur, lepas 2bln pakai PB pregnant Zahin alhamdullilah…Jan 2014 – 29thn berpantang dgn PB hari ke22, best sgt sbb mudah hook je tak perlu bantuan org lain, luka cpt baik, bengkak susu terkawal, rahim…


VIEW POST

View more
Cara Kurus dengan Mudah premium beautiful Set Kurus Murah testimoni premium beautiful Tips Jaga Badan Tips Kurus

Testimoni Premium Beautiful 2016 : Badan Kemas Dipeluk

on
February 19, 2016

ni Suhada one of rakan niaga Ana, dia pakai Premium Beautiful lepas lahirkan anak pertama.. uolls mmg masa first pakai ni Ana pun join fitting session tau.. da mmg nampak perubahan sblm kwin dgn lepas bsalin.. tp bertuah beliau sbb cepat2 tanpa ragu dia grab PB set kami..ni kata2…


VIEW POST

View more
Cara Merawat Gastrik Gastrik premium beautiful testimoni premium beautiful Ubat Gastrik

PREMIUM BEAUTIFUL & GASTRIK

on
December 16, 2015

GASTRIKKKK ❗️❗️❗️❗️sape bole tahan bila diserang gastrik kan.. kena pun gara2 sibuk kerja sampai tak jaga aturan waktu makan.. bila kena tu angin penuh 1badan, rasa nak marah nk muntah tak selesa dan kadang nak marah org atau rasa nak melepek je… tul x….ye itu yg dialami oleh org…


VIEW POST

View more
premium beautiful set berpantang testimoni premium beautiful

PREMIUM BEAUTIFUL : JANGAN PAKAI PB

on
March 23, 2015

AMARAN!!!Pemakaian #premiumbeautiful yg betul (size yg betul) secara konsistent mampu membantu melangsingkan bentuk badan.PertamaMengalihkan lebihan lemak ke bahagian yg sepatutnya..Pengalihan lemak (serta merta)Penyimpanan lemak (pakai & sesuaikan selalu)Penetapan lemak (3-6bulan)KeduaMenetapkan kedudukan lemak ditempat yg betul (pakai dlm jangka panjang) akan mengekalkan kontur badan secara lenih selesa & fleksibleCall/Whatsapp for…


VIEW POST

View more
premium beautiful testimoni premium beautiful

TESTIMONI HAMIL PREMIUM BEAUTIFUL

on
June 17, 2014

100% ORIGINAL TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFULSetelah berkahwin saya mengalami period yang tidak teratur iaitu kitaran haid yang terlalu panjang. Pernah hampir 60hari haid tidak datang. Bagi orang perempuan yang dah berkahwin, ianya amat merungsingkan. Mesti la kita tak sabar nak ada baby kan..bila period tidak teratur, nak kira waktu subur…


VIEW POST

View more
premium beautiful testimoni premium beautiful

TESTIMONI PENGGUNA PREMIUM BEAUTIFUL NO.1 CORSET

on
May 13, 2014

Siapa mereka?=> ibu anak 3 kembali dengan bentuk badan yang lebih meyakinkan=> bakal pengantin yang kurus & memiliki bentuk badan sebelum hari perkahwinan=> ibu berpantang kurus & memiliki bentuk badan menawan sebelum habis pantang=> seorang isteri yang ingin memiliki anak dan mengandung selepas memakai premium beautiful=> anak dara yang…


VIEW POST

View more
premium beautiful set berpantang testimoni premium beautiful

TESTIMONI BERPANTANG BERSAMA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

on
January 21, 2014

Kisah Benar Farhana Ramli~setelah 1thn pkahwinan kami belum dikurniakan zuriat lg…so ana cari solution utk masalah period tidak teratur dgn memakai premium beautiful…~memakai pb selama 2bln..alhamdullilah april13 disahkan hamil…syukur sgt..semua nye atas kuasa Allah kita hanya berusaha…~dec13 baby zahin lahir dan ana berpantang bersama premium beautiful…*dgn sedikit pelaburan membeli…

Farhana Ramli

Business Coach | Trusted Premium Beautiful Expert

Call / Whatsapp us @ +60102683889

MALAYSIA . INDONESIA . SINGAPORE . BRUNEI

Media Sosial Kami
Dapatkan Berita Terkini Farhana Ramli
Post Terkini
Archives
Kategori