Browsing Category

story


VIEW POST

View more
story

BOND with TLC : KLGCC 2015

on
January 13, 2016

BONDWITHTLC 2015KLGCC.Event Planner@dearazalea.Our awesome performer for tonight@markadam1079.We would like to thank our sponsors..@minaz.my@mumuscarves@aidijuma@alhumairacontemporary@ilhamechenta@cheritabynafarehan@kree_my@reflectionkl@klcalling@kulcats@werksandwit@fleurmalaysia@karyakemistri@physiconmalaysia@rienanda@vivaqueenbee..#bondwithtlc #topleaderscircle #dearazaleatidak pulang dgn tangan kosong.. tq pada semua yg memberi ❤️❤️❤️


VIEW POST

View more
peluang perniagaan story

Premium Beautiful Expert Melaka

on
October 24, 2015

Assalammualaikum semua.. Selamat Berhujung Minggu bersama keluarga..Sabtu semalam Ana full schedule ke Melaka untuk jumpa biz partner disana.. walaupun agak penat tapi bestt sangat bila dapat berjumpa n sharing tentang biz & peluang jana pendapatan bersama Top Leaders Circle..Di sebelah pagi Ana berjumpa dengan rakan kongsi baru iaitu Premium…


VIEW POST

View more
story

ASAM PEDAS MELAKA

on
July 28, 2015

Semalam berkampung di MELAKA for special Invitation Assam Pedas from my top mentor @salleharoslan .. tq so much akak for the usrah, mkn2 n ukhwah.. da mcm family kami ni wlupun berbiznez ada kala gembira suka mahupun duka tp sentiasa support each other.. terima kasih tuan rumah kak @dynasalleh…


VIEW POST

View more
story

TIPS BERPUASA DIBULAN PUASA

on
June 17, 2015

Ulangkaji Bab Puasa Secara Ringkas :-Sekali lalu jer..Niat Puasa – “Sahaja aku berpuasa,pada esok hari kerana menunaikan fardhu bulan Ramadhanpada tahun inikerana Allah Taala”Syarat Wajib Puasa :-1. Islam2. Baligh3. Berakal4. Sihat5. Bermukim (Tidak Musafir)6. Suci (Dari Haid Dan Nifas)Syarat Sah Puasa :-1. Islam2. Berakal & Mumayyiz3. Suci (Dari Haid Dan Nifas)4….


VIEW POST

View more
extra income part time job peluang perniagaan story

CARA-CARA ELAK GST : BIJAK BERBELANJA

on
April 9, 2015

Tahun 2015 adalah mungkin tahun yg tough untuk sesetengah orang kan especially sejak GST dikenakan.. Apa kata kita belajar cara bijak berbelanja utk elak GST..Maksud Ana is cuba kita ubah cara berbelanja kita dengan jadi pengguna bijak. My suggestion is jadi ahli dengan company SHOM murah je RM50 boleh…


VIEW POST

View more
peluang perniagaan story

PREMIUM BEAUTIFUL : SM/SSM AWARDS 03/2015

on
March 20, 2015

Tahniah uolls atas pencapaian 20-60k sales awards ❤️❤️❤️Melihat korg membesar dlm biz ni buat hati Ana rasa terharu sangat… Ada org susah nak mula terus tak nak buat bila ada peluang depan mata dik kerana takut… dan ada yg buat tapi taknak terus siap sampai garisan penamat…sayang sangat kan…Rata2…


VIEW POST

View more
peluang perniagaan story

JAWATAN KOSONG 2015

on
February 23, 2015

Jawatan Kosongsaya memerlukan Biznes partner perempuan untuk follow saya pergi berniaga,ukur customer,dan fittingkan customer…income???u olls nak berapa??saya akan bantu dan tunjukkan cara untuk dapatkan berapa income yang u olls nak tu…Tapiiii kalau nak income besar,usaha dan commitment pun besar la ya…Sebab saya memang nak ajar yang benar2 serius sahaja…..


VIEW POST

View more
peluang perniagaan story

BESARKAN IMPIAN KECILKAN HALANGAN

on
January 30, 2015

Assalam semua..apa kabar? Terima kasih sudi luangkan masa baca blog Ana. Lama Ana tak berceloteh kat blog ni kan. Anyway hari ni Ana teringin nak share pada korang semua perasaan Ana tentang perniagaan ni.Actually bukan mudah untuk Ana memahami perniagaan seperti ini sebab selalu kita lihat orang buat atau…


VIEW POST

View more
story

Free Trip Austria Hungary 2015 – Winter with Top Leaders Circle

on
January 12, 2015

Never imagine !!!Tak pernah terfikir nk pegi melawat negara org yg cecantik cmni sbb tahu diri mane mampu tp alhamdullilah 1year plus bersama Top Leaders Circle sebagai Premium Beautiful Expert aka Master Trainer tercapai jgk utk pergi secara percuma.. My next trip will be with my biz partner utk…


VIEW POST

View more
story

PREMIUM BEAUTIFUL : Kerja Dari Rumah

on
December 15, 2014

Penah fikir nk jadi tapi tak penah fikir mampu ke aku jadi kaya sbb tau diri tak mampu..Alhamdullilah bila cuba utk buat biznez makin paham “9/10 rejeki lebih dgn berniaga” Tp bukan sbb nk kaya semata2 tp ckup la kalau Ana mampu buat suami pulang kerja dgn senyuman..dan tidak kelihatan…

Farhana Ramli

Business Coach | Trusted Premium Beautiful Expert

Call / Whatsapp us @ +60102683889

MALAYSIA . INDONESIA . SINGAPORE . BRUNEI

Media Sosial Kami
Dapatkan Berita Terkini Farhana Ramli
Post Terkini
Archives
Kategori