Browsing Category

set berpantang


VIEW POST

View more
kurus lepas bersalin premium beautiful set berpantang Set Berpantang Ibu Menyusu set berpantang murah set berpantang premium beautiful Set Berpantang Terbaik Set Bersalin Murah Tips Jaga Badan

SET BERPANTANG MURAH PREMIUM BEAUTIFUL

on
November 23, 2016

SET BERPANTANG MURAH PREMIUM BEAUTIFULSET BERPANTANG MURAH PREMIUM BEAUTIFULSET BERPANTANG MURAH PREMIUM BEAUTIFULPerempuan selalu ada masalah berat badan selepas bersalin..Kalau ada yang maintain tu untung sangat la..Macam beautiful lady ni..she is a mother of 2. Anak yang kedua bersalin secara pembedahan. Sebelum ni pernah berpantang dengan korset lain tapi…


VIEW POST

View more
Cara Merawat Gastrik Gastrik premium beautiful set berpantang testimoni premium beautiful Ubat Gastrik

TESTIMONI Premium Beautiful 2016

on
September 27, 2016

Nov 2013 – 28thn preggy 8bln selepas 1tahun berkahwin,  reason pakai PB sbb period tak teratur, lepas 2bln pakai PB pregnant Zahin alhamdullilah…Jan 2014 – 29thn berpantang dgn PB hari ke22, best sgt sbb mudah hook je tak perlu bantuan org lain, luka cpt baik, bengkak susu terkawal, rahim…


VIEW POST

View more
premium beautiful set berpantang testimoni premium beautiful

PREMIUM BEAUTIFUL : JANGAN PAKAI PB

on
March 23, 2015

AMARAN!!!Pemakaian #premiumbeautiful yg betul (size yg betul) secara konsistent mampu membantu melangsingkan bentuk badan.PertamaMengalihkan lebihan lemak ke bahagian yg sepatutnya..Pengalihan lemak (serta merta)Penyimpanan lemak (pakai & sesuaikan selalu)Penetapan lemak (3-6bulan)KeduaMenetapkan kedudukan lemak ditempat yg betul (pakai dlm jangka panjang) akan mengekalkan kontur badan secara lenih selesa & fleksibleCall/Whatsapp for…


VIEW POST

View more
premium beautiful set berpantang

PREMIUM BEAUTIFUL : SET BERPANTANG TERBAIK

on
April 21, 2014

Baru lepas bersalin???Atau sedangsedang berusaha untuk kuruskan badan & dapatkan semula bentuk badan idaman suami???JOM PAKAI PREMIUM BEAUTIFULPremium Beautiful digalakkan dipakai olehwanita yg baru bersalin kerana ia membantu:* Mengeluarkan angin & darah kotor dalam badan* Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yg mengembang semasa mengandung.* Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul…


VIEW POST

View more
premium beautiful set berpantang testimoni premium beautiful

TESTIMONI BERPANTANG BERSAMA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

on
January 21, 2014

Kisah Benar Farhana Ramli~setelah 1thn pkahwinan kami belum dikurniakan zuriat lg…so ana cari solution utk masalah period tidak teratur dgn memakai premium beautiful…~memakai pb selama 2bln..alhamdullilah april13 disahkan hamil…syukur sgt..semua nye atas kuasa Allah kita hanya berusaha…~dec13 baby zahin lahir dan ana berpantang bersama premium beautiful…*dgn sedikit pelaburan membeli…


VIEW POST

View more
premium beautiful set berpantang

Premium Beautiful Corset

on
February 19, 2013

ANDA TERLALU KURUS? sampai boleh ditiup angin…ANDA TERLALU GEMUK? sampai susah memilih pakaian yg sesuaiANDA BYK LEMAK BERLEBIHAN & POSTUR BADAN TIDAK CANTIK?PREMIUM BEAUTIFUL CORSETsangat sesuai untuk u all yang~ nak KURUS~ nak cantik~ nak sihat~ body kendur sana sini ; lemak berlebihan yang tak terkawal~ masalah senggugut~ migraine~…

Farhana Ramli

Business Coach | Trusted Premium Beautiful Expert

Call / Whatsapp us @ +60102683889

MALAYSIA . INDONESIA . SINGAPORE . BRUNEI

Media Sosial Kami
Dapatkan Berita Terkini Farhana Ramli
Post Terkini
Archives
Kategori