Browsing Category

premium beautiful


VIEW POST

View more
premium beautiful

PREMIUM BEAUTIFUL : Fir Technology

on
March 24, 2015

Bagaimana PREMIUM BEAUTIFUL memiliki Teknologi FIR???FIR dibekalkan oleh benang seramik yg ditenun dlm Fabrik Premium BeautifulBio-seramik diproses menjadi serbuk nano ber-FIR melalui proses teknik mampatan & pemprosesan lanjut menghasilkan bebenang bertensil tinggiBenang2 bioseramik ber-FIR ditenun bersama fabrik akwatek & akwadyne utk menghasilkan Premium Beautiful


VIEW POST

View more
premium beautiful

QU PUTEH : TIPS KURUS

on
March 23, 2015

Tak lengkap rasa nya kalau hanya sekadar PUTIH..Ku nak kurus❤️Ku nak langsing❤️Ku nak body shape❤️Ku nak sihat❤️Ku nak awet muda❤️Ku nak auwwwmm❤️Biasa nya bila badan berisi dan agak gemuk tambah pulak lemak2 tsembul kita akan kelihatan agak TUA.. Tak mau tak mau tak mau kan.. Mana ada perempuan suka…


VIEW POST

View more
premium beautiful set berpantang testimoni premium beautiful

PREMIUM BEAUTIFUL : JANGAN PAKAI PB

on
March 23, 2015

AMARAN!!!Pemakaian #premiumbeautiful yg betul (size yg betul) secara konsistent mampu membantu melangsingkan bentuk badan.PertamaMengalihkan lebihan lemak ke bahagian yg sepatutnya..Pengalihan lemak (serta merta)Penyimpanan lemak (pakai & sesuaikan selalu)Penetapan lemak (3-6bulan)KeduaMenetapkan kedudukan lemak ditempat yg betul (pakai dlm jangka panjang) akan mengekalkan kontur badan secara lenih selesa & fleksibleCall/Whatsapp for…


VIEW POST

View more
premium beautiful

PREMIUM BEAUTIFUL ANSURAN

on
March 23, 2015

❤️PREMIUM BEAUTIFUL ANSURAN❤️Ramai kaum hawa kita beminat sgt nak pakai pb sampai termimpi2 so hari ni Ana nk bantu anda dpt kn set pb anda…suami2 pun boleh belikan utk isteri tersayang.. Syg wife kan? So bantu isteri jaga kesihatan dgn premium beautiful??Offer ini LIMIT utk 5 ORANG SAHAJA tau…


VIEW POST

View more
kanser payudara premium beautiful

Kanser Payudara

on
November 4, 2014

Kanser payudara terjadi apabila sel normal payudara bertukar struktur dan merebak. Ia menjangkiti tisu dan bahagian lain yang berdekatan seperti kelenjar atau lobul, pembuluh darah, salur limfa dan nodus limfa. Kebiasaannya tumor terbentuk kerana pengumpulan sel abnormal. Kesemua jenis tisu di dalam payudara boleh membentuk kanser tetapi biasanya ia…


VIEW POST

View more
harga pb premium beautiful special offer

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH

on
October 22, 2014

Hi semua…Ana nk buat SPECIAL OFFER utk 1ORANG terawal utk dpt kan #premiumbeautiful dengan harga luar biasa special dan FREE GIFT bernilai RM115 (body wash, shampoo, mineral coffee, bioseleza pad) dan special FREE SERVICE WARRANTY SEUMUR HIDUPTawaran terbuka kpd semua yg nk sihat dan cantik secara jimat mudah dan…


VIEW POST

View more
english premium beautiful

BENEFIT OF PREMIUM BEAUTIFUL LINGERIE

on
August 27, 2014

Does Premium Beautiful Foundation Lingerie affect blood circulation and health? Would it cause any changes in body contour?No, this is because Premium Beautiful Foundation Lingerie is made from natural fibre, nylon, tetron and lycra manufactured with the latest technology according to ergonomic design. The Far-Infrared Ray promote blood circulation…


VIEW POST

View more
premium beautiful story

Ketumbuhan pada Rahim Wanita : FIBROID

on
August 26, 2014

Apakah Ketumbuhan Fibroid?Ketumbuhan fibroid ialah sejenis ketumbuhan yang berlaku pada dinding rahim, khususnya pada lapisan otot. Sebenarnya, rahim mempunyai tiga lapisan. Lapisan paling luar ialah lapisan yang nipis yang dinamakan serosa. Bahagian tengahnya ialah lapisan otot atau myometrium yang boleh mengembang dan membesar ketika seseorang wanita sedang hamil. Ketika…


VIEW POST

View more
harga pb premium beautiful special offer

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH : RM100+ SEBULAN

on
July 23, 2014

Plan RM100 merealisasikan impian WANITA CANTIK SIHATJimat jimat jimat…Manfaat PREMIUM BEAUTIFUL menjadi kegilaan wanita Malaysia dan kini semua MAMPU MILIKI dgn plan serendah RM100-ibu berpantang-bakal pengantin-suami hadiahkan isteri-ada masalah rahim-ada masalah period painTANPA DIETTANPA PILTANPA PEMBEDAHANCEPAT SIHAT SELAMATPs.ibu myusu pun boleh sbb dia xde jamu2 ni so xeffect baby…


VIEW POST

View more
harga pb premium beautiful story

Harga Premium Beautiful Dua Ribu

on
July 8, 2014

Tgk la apa Premium Beautiful da buat pada kami… tp Ana xboleh lawan @salleharoslan yg mmg sgt berbeza sbb Ana baru pakai 2tahun.. tp Salleha Roslan ni da anak 3.. Ana alhamdullilah baru sorg (nk jgk tambah hehe)Tgk pic kiri tu kalau la Salleha Roslan ni kekal mcm tu…

Farhana Ramli

Business Coach | Trusted Premium Beautiful Expert

Call / Whatsapp us @ +60102683889

MALAYSIA . INDONESIA . SINGAPORE . BRUNEI

Media Sosial Kami
Dapatkan Berita Terkini Farhana Ramli
Post Terkini
Archives
Kategori