Browsing Category

premium beautiful


VIEW POST

View more
premium beautiful

Premium Beautiful Perak : Ipoh Manjong

on
January 13, 2016

Lastweek Ana bertemu dgn 2 rakan kongsi Ana di Perak jadi pada sesiapa yg berminat nak dapat kan set Premium Beautiful anda dari PB expert TLC bole direct pm mereka kManjong Azidah 0192248657Ipoh Leeza 0112523 0786Leeza dari Ipoh seorang cikgu yg secara part time menjalankan biz online, kali ni…


VIEW POST

View more
Cara Merawat Gastrik Gastrik premium beautiful testimoni premium beautiful Ubat Gastrik

PREMIUM BEAUTIFUL & GASTRIK

on
December 16, 2015

GASTRIKKKK ❗️❗️❗️❗️sape bole tahan bila diserang gastrik kan.. kena pun gara2 sibuk kerja sampai tak jaga aturan waktu makan.. bila kena tu angin penuh 1badan, rasa nak marah nk muntah tak selesa dan kadang nak marah org atau rasa nak melepek je… tul x….ye itu yg dialami oleh org…


VIEW POST

View more
premium beautiful

Testimoni Kurus Premium Beautiful

on
September 30, 2015

belanja testimoni kurus bersama Premium Beautiful kakak kita ni..kata nya Syukur masih kekal mengecil dari terus mengembang dgn Premium Beautiful.. maintain body walaupun makin meningkat usia, penting tau kita orang perempuan jaga badan jaga kesihatankalau tidak memang rungsingggg kembang tanpa kawalan ❤️❤️❤️#nakpakaibajupunsenang#muda2kenajagabadan#darisihatbarudatangcantikPremium Beautiful Year End SalePM 0102683889 FARHANA


VIEW POST

View more
Cara Basuh Premium Beautiful Cara Penjagaan Premium Beautiful Pencuci Premium Beautiful premium beautiful

CARA BASUH PREMIUM BEAUTIFUL

on
September 30, 2015

❤️INFO TENTANG PREMIUM BEAUTIFUL❤️cara utk membasuh #premiumbeautiful sgt mudah.. just rendam dgn sabun khas PB iaitu PBWash dan bilas.. then gantung dlm rumah je.. biasa kalau rendam lepas maghrib then isyak bilas terus bole hang, besok pagi da kering utk dipakai.. senang je kan.. kena jaga baik2 sbb pb ni…


VIEW POST

View more
premium beautiful

Pakej Perkahwinan 2015 Premium Beautiful

on
September 30, 2015

BAKAL PENGANTIN nak pakai Premium Beautiful memang cunnnn sangat..sebab apa?? sebab pakai dari sekarang nanti da kwin terkawal bentuk badan tu, sebab kalau ikut sejarah memang ramai badan naik lepas kahwin tau.. so kalau da sarung PB tu lega hati kan..ehmmm encik abg pun suka tau ❤️❤️❤️ nanti kalau…


VIEW POST

View more
premium beautiful

PREMIUM BEAUTIFUL CANCER SURVIVOL

on
August 18, 2015

Sharing 2 pics as I receive more news of a beloved relative and a friend facing breast cancer. Isn’t it an insidious disease and just rears it’s ugly head from nowhere! But every cloud has a silver lining, as they say. Alhamdulillah 5 years on, I am thriving and super…


VIEW POST

View more
premium beautiful

PREMIUM BEAUTIFUL & BREAST CANCER SURVIVOR

on
July 28, 2015

SHARING FROM KAK SORAYAMy cancer stage 2A but aggressive tumor masa diagnosed. My Onclogist  said masa tu high chance for it to come back to the brain within 2 years.I am a cancer survivor want to share how it feels because when you are fighting between life and death…


VIEW POST

View more
premium beautiful

PREMIUM BEAUTIFUL KL BEST OFFER

on
May 16, 2015

Tahniah and Congratzz pada yg da pakai Premium Beautiful, berita gembira yg PB kita diikhtiraf sebagai LINGERIE AWARDS 2015?Premium Beautiful Your Best Undercover?”Underwired to provide full support, the elegence shapewear lifts yout bust for a firmer and more toned silhouette. Innovatively woven infrared rays, its also promote better blood…


VIEW POST

View more
premium beautiful

PREMIUM BEAUTIFUL : TIPS UNTUK KURUS

on
April 30, 2015

Actually utk sihat & cantik memang takde cara lain paling selamat adalah SENAMAN & DIETEven kami yg pakai Premium Beautiful ni tetap wajib amalkan cara hidup yg sihat cuma beza nya if kita da usaha n put our effort utk diet n bersenam, mesti kita nak maintain n kekal…


VIEW POST

View more
premium beautiful

PREMIUM BEAUTIFUL SEREMBAN – PORT DICKSON

on
April 21, 2015

Bila Premium Beautiful Expert berkerja..Terima kasih warga Port Dickson Teluk Kemang weekend yg lalu sudi luangkan masa bersama kami mendengar pekongsian tentang kesihatan & kecantikan bersama PB..Bila settle ukur semua da berkira nk ambil satu set sorg, katanye mak kena pasang badan jaga badan sebelum raya…Perempuan memang lumrah nak…

Farhana Ramli

Business Coach | Trusted Premium Beautiful Expert

Call / Whatsapp us @ +60102683889

MALAYSIA . INDONESIA . SINGAPORE . BRUNEI

Media Sosial Kami
Dapatkan Berita Terkini Farhana Ramli
Post Terkini
Archives
Kategori