Browsing Category

Cara Merawat Gastrik


VIEW POST

View more
Cara Merawat Gastrik Gastrik premium beautiful set berpantang testimoni premium beautiful Ubat Gastrik

TESTIMONI Premium Beautiful 2016

on
September 27, 2016

Nov 2013 – 28thn preggy 8bln selepas 1tahun berkahwin,  reason pakai PB sbb period tak teratur, lepas 2bln pakai PB pregnant Zahin alhamdullilah…Jan 2014 – 29thn berpantang dgn PB hari ke22, best sgt sbb mudah hook je tak perlu bantuan org lain, luka cpt baik, bengkak susu terkawal, rahim…


VIEW POST

View more
Cara Merawat Gastrik Gastrik premium beautiful testimoni premium beautiful Ubat Gastrik

PREMIUM BEAUTIFUL & GASTRIK

on
December 16, 2015

GASTRIKKKK ❗️❗️❗️❗️sape bole tahan bila diserang gastrik kan.. kena pun gara2 sibuk kerja sampai tak jaga aturan waktu makan.. bila kena tu angin penuh 1badan, rasa nak marah nk muntah tak selesa dan kadang nak marah org atau rasa nak melepek je… tul x….ye itu yg dialami oleh org…

Farhana Ramli

Business Coach | Trusted Premium Beautiful Expert

Call / Whatsapp us @ +60102683889

MALAYSIA . INDONESIA . SINGAPORE . BRUNEI

Media Sosial Kami
Dapatkan Berita Terkini Farhana Ramli
Post Terkini
Archives
Kategori