Berita Kami

KERJA PART TIME KL 2016
||,
Kawan2 FB Ana ni ada tak sesiapa yang MEMERLUKAN EXTRA INCOME atau berminat nak mula berniaga secara online/offline tapi tak tahu cara, tak tahu nak mula & takde modal yg besar.Ana nak bantu 10 orang sahaja untuk bermula dengan...💵Tanpa modal unless uolls nak simpan stok sendiri 2/3 units📦Tak perlu simpan...
Continue Reading
Harga Premium Beautiful Murah : Promo Ansuran
||
Sayang diri..Jaga kesihatan..Pakai Baju Dalam Premium Beautiful 😍😍😍tak reti nak disiplin dgn diet..tak mampu nak repeat n consume ubat-ubatan..tak sanggup nak ambil suntikan atau pembedahan..takde masa nak beri komitment utk excercise...nak cari set bersalin berpantang murah & selamat...tapiiiiNAK yang boleh JAGA BADAN, SIHAT & CANTIKapa kata cuba tukar baju dalam...
Continue Reading
Harga Premium Beautiful Murah : Promo Ansuran
||
Sayang diri..Jaga kesihatan..Pakai Baju Dalam Premium Beautiful 😍😍😍tak reti nak disiplin dgn diet..tak mampu nak repeat n consume ubat-ubatan..tak sanggup nak ambil suntikan atau pembedahan..takde masa nak beri komitment utk excercise...nak cari set bersalin berpantang murah & selamat...tapiiiiNAK yang boleh JAGA BADAN, SIHAT & CANTIKapa kata cuba tukar baju dalam...
Continue Reading
Day 4 : Sanda Premium Outlet dan Kobe Muslim Mosque
||
Kobe Muslim Mosque adalah masjid pertama di Jepun sejak October 1935 yang berusia 81 tahun. Sanda Premium Outlet macam biasa la tempar shopping barang2 berjenama dengan harga yang agak murah. Tapi sebab Ana penah pegi Premium Outlet kat Europe, Ana boleh kata kat Europe lagi murah dan banyak pilihan especially handbag...
Continue Reading
Day 4 : Sanda Premium Outlet dan Kobe Muslim Mosque
||
Kobe Muslim Mosque adalah masjid pertama di Jepun sejak October 1935 yang berusia 81 tahun. Sanda Premium Outlet macam biasa la tempar shopping barang2 berjenama dengan harga yang agak murah. Tapi sebab Ana penah pegi Premium Outlet kat Europe, Ana boleh kata kat Europe lagi murah dan banyak pilihan especially handbag...
Continue Reading
Day 3 : Osaka Castle, Shinsaibashi Street dan Dotonbori Street
||
Osaka CastleShinsaibashi Street adalah tempat membeli-belah yang paling famous di Osaka Jepun. Tempat anak2 muda lepak dengan pakaian berfesyen. Disini mereka ada menjual pelbagai jenis pakaian fashion dan juga souvenir untuk dibawa pulang. Kena pandai cari dan rajin berjalan kalau nak dapat yang murah dan pelbagai.Dotonbori Street adalah barisan kedai...
Continue Reading
Day 3 : Osaka Castle, Shinsaibashi Street dan Dotonbori Street
||
Osaka CastleShinsaibashi Street adalah tempat membeli-belah yang paling famous di Osaka Jepun. Tempat anak2 muda lepak dengan pakaian berfesyen. Disini mereka ada menjual pelbagai jenis pakaian fashion dan juga souvenir untuk dibawa pulang. Kena pandai cari dan rajin berjalan kalau nak dapat yang murah dan pelbagai.Dotonbori Street adalah barisan kedai...
Continue Reading
Day 1 : Melancong Percuma ke Jepun (Kyoto, Osaka & Kobe)
||
Kyoto Kiyomizu Temple - Tempat suci Buddha Jepun dibawah senarai UNESCO pada 1996Makan Tengahari di Malaysia Halal Restraurantmuka bahagia lepas makan hahaha...gambar makanan takde sebab lapar kami  tak sempat snap buffet menu roti canai, kari, mee goreng, nasi putih dan sup ayam. minum pulak teh Jepun dan teh tarik.Nishijin Kimono...
Continue Reading
Melancong Percuma ke Jepun, Musim Sejuk Februari 2016
||
Assalammualaikum...Hi semua hari ni Ana share pengalaman Ana melancong secara percuma ke Osaka Jepun selama 6D4N bersama team biz Top Leaders Circle dan SHOM.Osaka adalah trip ke 4 Ana bersama company dan seperti biasa tak pernah mengecewakan Ana dengan apa yang telah company sediakan. Memang 5star dan terbaik yang telah...
Continue Reading