Berita Kami

PREMIUM BEAUTIFUL LONG GIRDLE
PREMIUM BEAUTIFUL LONG GIRDLE MURAHKEBAIKAN LONG GIRDLE PREMIUM BEAUTIFULselain dari fabrik dia yg lembut dan best untuk dipakai, Long Girdle Premium Beautiful memberikan pelbagai fungsi terutama dibahagian rahim, punggung dan pinggul...kalau pakai long girdle ni ketika period bestttt sangat rasa kemas pakai pad tak bergerak or tak rasa rimas basah......
Continue Reading
TESTIMONI Premium Beautiful 2016
Nov 2013 - 28thn preggy 8bln selepas 1tahun berkahwin,  reason pakai PB sbb period tak teratur, lepas 2bln pakai PB pregnant Zahin alhamdullilah...Jan 2014 - 29thn berpantang dgn PB hari ke22, best sgt sbb mudah hook je tak perlu bantuan org lain, luka cpt baik, bengkak susu terkawal, rahim terletak...
Continue Reading
FREE TRIP TO BEIJING AUG 2016
||
5 hari 3 mlm journey Tlc bersama hampir 1000 qualifier Shom yg lain adalah satu pengalaman yg paling manis utk dimuatkan didalam kalendar 2016..Perjalanan selama 5jam50mnit penerbangan Malaysia Airlines menjadi pilihan Shom pd kali iniSetibanya di Beijing Capital Airport jam 1 pagi waktu tempatan, kami perlu berjalan dan menaiki tren...
Continue Reading
FREE TRIP TO BEIJING AUG 2016
||
5 hari 3 mlm journey Tlc bersama hampir 1000 qualifier Shom yg lain adalah satu pengalaman yg paling manis utk dimuatkan didalam kalendar 2016..Perjalanan selama 5jam50mnit penerbangan Malaysia Airlines menjadi pilihan Shom pd kali iniSetibanya di Beijing Capital Airport jam 1 pagi waktu tempatan, kami perlu berjalan dan menaiki tren...
Continue Reading
HARGA SABUN EZICLEAN MURAH KL SELANGOR (SERBUK PENCUCI PAKAIAN)
||
SESUAI UNTUK MENCERAHKAN KOTORAN DEGIL PADA PAKAIAN TANPA MELUNTURKAN WARNASerbuk pencuci pekat Eziclean dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik dan mesra alam. Ia mengandungi pencegah karat dan bahan anti-endapan semula. Produk ini mempunyai natrium tripolifosfat, 3 jenis enzim, pencerah optik, kurang berbuih dan pekat formulanya. Sabun Eziclean dirumus dengan sistem...
Continue Reading
Pakej Melancong Percuma 2016
||
Kisah Ana bersama Team Top Leaders Circle & Company SHOM rasa mcm mimpi bole melancong secara percuma.bulan ni fly ke Beijing...bulan ni jugak company da announce our next free trip will be Italy & Makkah...masa Ana mula biz tak pelik bab trip sebab memang tak impikan utk pergi, tahu tak...
Continue Reading
Pakej Melancong Percuma 2016
||
Kisah Ana bersama Team Top Leaders Circle & Company SHOM rasa mcm mimpi bole melancong secara percuma.bulan ni fly ke Beijing...bulan ni jugak company da announce our next free trip will be Italy & Makkah...masa Ana mula biz tak pelik bab trip sebab memang tak impikan utk pergi, tahu tak...
Continue Reading
❤️ TIPS BERPUASA bersama Premium Beautiful
Hi semua..nak share tips pd semua pengguna PB, uolls da ada PB tu jangan la tak pakai bulan puasa ni.. rugi sangat2 tau kalau tak pakai wehhh... uolls da spend duit beli PB mesti pakai tau...Mcm Ana ni da preggy pun rasa tak sempurna perut ni kalau tak pakai waist...
Continue Reading
KERJA PART TIME KL 2016
||,
Kawan2 FB Ana ni ada tak sesiapa yang MEMERLUKAN EXTRA INCOME atau berminat nak mula berniaga secara online/offline tapi tak tahu cara, tak tahu nak mula & takde modal yg besar.Ana nak bantu 10 orang sahaja untuk bermula dengan...💵Tanpa modal unless uolls nak simpan stok sendiri 2/3 units📦Tak perlu simpan...
Continue Reading